Misc - IWATA Naohiro
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管理栄養士国家試験問題の計量テキスト分析 ‐基礎栄養学分野「炭水化物の栄養」領域での一例‐
菊地 秀与、新井 理絵、吉田 汐里、岩田 直洋
城西情報科学研究 29 ( 1 ) 38 - 49 2022
Language:Japanese Publishing type:Rapid communication, short report, research note, etc. (bulletin of university, research institution)
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医療栄養学科2年後期科目「総合演習A」に向けたオンライン対策の取り組み
菊地 秀与、内田 博之、清水 純、五十嵐 庸、神内 伸也、岩田 直洋、伊東 順太、真野 博
情報科学研究センター広報 28 ( 1 ) 2021
Language:Japanese Publishing type:Article, review, commentary, editorial, etc. (bulletin of university, research institution)
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医療栄養学科における農作業体験を通した学生の食への興味・関心の向上に対する試み - 収穫したさつまいもを使ったレシピ作成
古屋 牧子, 岩田 直洋, 加藤 勇太, 関口 祐介, 君羅 好史, 大澤 吉弘, 松本 明世, 真野 博
地域と大学 城西大学・城西短期大学地域連携センター紀要 1 54 - 55 2021
Language:Japanese Publishing type:Article, review, commentary, editorial, etc. (bulletin of university, research institution)
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医療栄養学科におけるアクティブラーニングを介した学生の自己効力感の向上に対する試み - 医療栄養学概論演習による高麗川プロジェクトの活動報告
岩田 直洋, 古屋 牧子, 関口 祐介, 君羅 好史, 大澤 吉弘, 松本 明世 , 真野 博
地域と大学-城西大学・城西短期大学地域連携センター紀要 1 52 - 53 2021
Authorship:Lead author Language:Japanese Publishing type:Article, review, commentary, editorial, etc. (bulletin of university, research institution)
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埼玉県における地域住民の質の高い暮らしを目指した専門職連携教育-彩の国連携力教育プロジェクト(SAIPE)
古屋 牧子, 上田 秀雄, 白幡 晶, 大嶋 繁, 村田 勇, 高尾 浩一, 小糸 寿糸, 堀 由美子, 水野 文夫, 岩田 直洋, 細谷 治, 小林 大介
地域と大学-城西大学・城西短期大学地域連携センター紀要 1 22 - 27 2021
Language:Japanese Publishing type:Article, review, commentary, editorial, etc. (bulletin of university, research institution)
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Microsoft Teamsを活用したオンライン講義実施の一例-薬学部医療栄養学科医療栄養学分野専門科目「薬物療法学A」の場合-
菊地 秀与, 岩田 直洋, 新井 理絵
情報科学研究センター広報 28 ( 1 ) 2021
Language:Japanese Publishing type:Article, review, commentary, editorial, etc. (bulletin of university, research institution)
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虚血性脳障害に対する霊芝菌糸体培養培地抽出物の脳保護効果 Invited
岩田 直洋
アグリバイオ 3 ( 11 ) 70 - 72 2019
Authorship:Lead author Language:Japanese Publishing type:Article, review, commentary, editorial, etc. (scientific journal)
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一過性脳虚血に対する霊芝菌糸体培養培地抽出物の脳保護効果 Invited
岩田 直洋
アグリバイオ 2 ( 11 ) 65 - 67 2018
Authorship:Lead author Language:Japanese Publishing type:Article, review, commentary, editorial, etc. (scientific journal)
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霊芝菌糸体培養培地抽出物(MAK)の虚血性脳障害の軽減メカニズム Reviewed
岩田 直洋、岡﨑 真理、飯塚 博、日比野 康英
New Food Industry 59 ( 3 ) 15 - 30 2017
Authorship:Lead author Language:Japanese Publishing type:Article, review, commentary, editorial, etc. (scientific journal)
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Neuroprotective effects of a water-soluble extract from the culture mediums of Lentinus edodes and Ganoderma lucidum mycelia: Possible mechanism of the reduction of endoplasmic reticulum stress through antioxidation Reviewed
Meiyan Xuan, Naohiro Iwata, Mari Okazaki, Yasuhide Hibino
Occurrences, Structure, Biosynthesis, and Health Benefits Based on Their Evidences of Medicinal Phytochemicals in Vegetables and Fruits for Volume 7. 2017
Authorship:Second author Language:English Publishing type:Article, review, commentary, editorial, etc. (scientific journal) Publisher:Nova Science Publishers
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Mechanism of exacerbation of neuronal damage after cerebral ischemia: protective effects of a water-soluble extract from culture medium of Ganoderma lucidum mycelia Reviewed
Naohiro Iwata, Mari Okazaki, Yasuhide Hibino
Occurrences, Structure, Biosynthesis, and Health Benefits Based on Their Evidences of Medicinal Phytochemicals in Vegetables and Fruits for Volume 5. 2016
Authorship:Lead author Language:English Publishing type:Article, review, commentary, editorial, etc. (scientific journal) Publisher:Nova Science Publishers